Sousmenu_organisation_off Sousmenu_newsandevents_off Sousmenu_contact_off Hallásvédelem Szem-, és arcvédelem Légzésvédelem Védőkesztyűk Védőruházat Védőcipők Zuhanásgátlás

Főoldal > Termékek > Hallásvédelem

A Howard Leight by Sperian két egymást kiegészítő termékcsoportjával (füldugók és fültokok) kínál megoldást szinte az összes zajjal összefüggő kockázat kivédésére. A hallásvédelem innováció területén vezető Cégcsoport olyan megoldásokat kínál, amelyek optimális védelmet és kivételes kényelmet kínálnak viselőiknek.

Az iparágban vezető Howard Leight by Sperian a leginnovatívabb megoldásokat kínálja a fülön belüli védelem tekintetében. Eldobható, többször használatos, észlelhető és fejpántos füldugóink széles választékában megtalálhatók a legkülönfélébb anyagú, formájú, méretű és védelmi fokozatú termékek, amelyek bármely környezetben, bármely felhasználó számára páratlan kényelmet nyújtanak.

A Howard Leight by Sperian által tervezett fültokok a kimagasló védelem számos formáját kínálják Önnek és alkalmazottainak. Legyen szó akár a káros zajoknak hosszútávon kitett dolgozók védelméről, vagy a veszélyes környezetben dolgozók egymás közötti kommunikációjának megkönnyítéséről, a Howard Leight by Sperian szabadalmazott újításai és szakértelme minden esetben biztosítják a hallásvédelem és hangvezérlés feladatainak megfelelő fültokok megalkotását.

Kérdéseire választ kaphat még a HALLÁSVÉDELEM honlapon

title download our catalogs