Sousmenu_organisation_off Sousmenu_newsandevents_off Sousmenu_contact_off Hallásvédelem Szem-, és arcvédelem Légzésvédelem Védőkesztyűk Védőruházat Védőcipők Zuhanásgátlás

Főoldal > Termékek > Szem-, és arcvédelem

A Sperian a minőségi szem és arcvédő eszközök egyik vezető gyártója Európában. A Sperian szem-, és arcvédő termékei mára irányadó példává váltak a munkahelyi védelem és kényelem tekintetében. A Sperian a dolgozók egészségének védelmét és biztonságát szolgáló, kényelmes és minőségi termékek széles skáláját kinálja.

A Sperian olyan innovatív szemvédő eszközök kifejlesztésére, megalkotására és tökéletesítésére összpontosít, amelyek közvetlenül érzékelhető előnyöket kínálnak viselőik részére. A szem-, és arcvédő eszközök tervezésekor és kialakításakor elsőrangú szempont a kényelem, a megbízhatóság, a teljesítmény, a külalak és a biztonság. Ha a szemvédő eszköz nem kényelmes, a dolgozók nem hajlandók azt viselni.

A védtelen és sérülékeny emberi szem elsősorban a következő három területtel összefüggő sérülések veszélyének van kitéve: mechanikai, vegyi és sugárzással összefüggő kockázatok. A Sperian szemvédő eszközöket, védőszemüvegeket, arcvédőket és hegesztőpajzsokat felvonultató választékának minden terméke speciálisan a fenti típusú kockázatok elleni védelem biztosítására lett kifejlesztve.

title download our catalogs