Sousmenu_organisation_off Sousmenu_newsandevents_off Sousmenu_contact_off Hallásvédelem Szem-, és arcvédelem Légzésvédelem Védőkesztyűk Védőruházat Védőcipők Zuhanásgátlás

Főoldal > Termékek > Zuhanásgátlás

Miller® by Sperian - Innovatív termékek - Fokozott biztonság és teljesítmény
A Miller® by Sperian, mint a zuhanásgátló eszközök piacvezető gyártója, több mint 50 éve jár élen a kimagasló teljesítményű, a magasban dolgozók munkáját biztonságosabbá tevő eszközök és megoldások kifejlesztésében. Ez alatt az idő alatt a zunahásgátlás területén sikerült kivívnunk a világ leginnovatívabb gyártója nevet.

A Miller® by Sperian neve egyet jelent a minőséggel és az innováció-központúsággal
Az iparágban egyedülálló, csúcstechnológiás eszközeink a dolgozók védelmének elengedhetetlen kellékei, amelyekben ötvöződik a szabad mozgás lehetősége és a páratlan kényelem. A Miller® by Sperian aktívan együttműködik az iparág szakértőivel annak érdekében, hogy minden egyes iparág számára innovatív megoldásokat dolgozzon és fejlesszen ki.

A Miller® by Sperian termékeket főállású képzett mérnökök és szakemberek fejlesztik és tesztelik. A Miller® by Sperian házon belül működtetett és legmodernebb berendezésekkel dolgozó vizsgálati üzeme nem csupán a speciális szabványoknak való megfelelést teszteli, hanem a szabványok követelményeit meghaladó megfelelést is megköveteli a biztonság tekintetében egyedülálló teljesítmény elérése érdekében.

title download our catalogs